Naamloze pagina

Met veel trots presenteren wij u ons nieuw museum als aanvulling op ons Museum Dansant.

Op de zelfde humoristische wijze als bij museum Dansant laten wij de mensen kennis maken met de wereld van de kermis vanaf zijn ontstaan tot de periode 1950.Het is ons gelukt om in de benedenverdieping van ons museum een zeer gezellig museum in te richten, niet in miniatuur maar met echte attracties.

Even terug in de tijd van weleer toen de kermis 3 dagen het feest van het jaar was.Op een bijzondere wijze worden onze gasten betrokken bij het kermisgebeuren waarbij als rode draad is gekozen voor het rad van fortuin.

In het kort ons programma

ontvangst koffie/thee met een heerlijke Brusselse wafel met slagroom in de wereldberoemde poffertjessallon van Victor Consael.

Op een buffet staan voor onze gasten klaar koffie/thee en fris waarvan onbeperkt gebruikgemaakt kan worden.
Op de tafels Staan popcornen heerlijke gebrande pinda’s en knabbeltjes.

Nu wordt gestart met het verhaal waarbij de gasten door het rad van fortuin betrokken worden bij de kermis.

◦Ballengooien,
◦schietsalon,
◦touwtje trekken,
◦vlooientheater
◦kop van jut etc etc.

Voor de pauze wordt verteld over het fenomeen photografie, waarna iedereen in de gelegenheid wordt gesteld om eenunieke Photo te maken.In de pauze wordt iedereen verwend met poffertjes en een drankje (incl. wijntje of biertje), en er is gelegenheid om ophet grootse theaterorgel van de wereld een dansje te doen in onze zeer speciale draaimolen.

Na de pauze is het tijd voor de cinemascoop (bioscoop) waarna als finale op het rad van fortuin het grote prijzenfestival begint,Moet u zelf een suikerspin draaien of gaat u naar huis met een heerlijke peperkoek of een grote pluche beer?

Dit fantastische arrangement van 2 uur kunnen wij verzorgen vanaf 30 personen en kost 16,00 euro pp all in.Soeth en vermaeck is net als museum dansant ook toegankelijk voor rolstoelers door een grote lift.Uitgangspunt voor ons museum is om de mensen een supermiddag te bezorgen maar dit kent u van Museum Dasant.


Van harte aanbevolen
Cris en Tonnie van Laarhoven
Team Museum soet en vermaeck en museum Dansant 
Telefoon: +31 (0)13 505 02 92
Direct: : +31 (0)622 79 36 93
Fax: : +31 (0)13 505 02 93